29 d'Abril: Concentracio en contra de la creacio de noves faculats de medicina


El dia 29 d'abril hi ha una concentració a nivell estatal - organitzada pel Consell Estatal d'Estudiants de Medicina - en contra de la creació de noves facultats de medicina (14 facultats noves en total) de manera injustificada i imminent.

Aquí Catalunya, aquesta concentració també està convocada pel Consell d'Estudiants de Medicina de Catalunya, i serà el mateix dia 29 d'abril a les 12:00 del migdia a la Plaça Sant Jaume (hi estarem les 4 facultats de Catalunya UdL, UB, URV i UAB).

Tota la gent que vulgui venir, pot baixar directament, o sinó, hem quedat a les 11:00 al Hall de la Facultat, per baixar tots junts.

IMPRESCINDIBLE BATA o PIJAMA DE QUIRÒFAN!!! (fonendo u demás complements opcionals!!!) - a veure que si algu no té bata també el deixarem baixar, però la idea és que tothom baixi amb bata -

Per tal d'animar a la gent que vingui hem organitzat una xerrada informativa sobre el tema, que es realitzarà en diferentes sessions, per tal que poguem informar al màxim de gent possible. Les xerrades seran:

- Dimarts 22 d'abril a les 18:00 (aula 15)
- Dijous 24 d'abril a les 13:00 (aula 17)
- Dilluns 28 d'abril a les 18:00 (aula 17)

Ademés, també s'ha organitzat una recollida de signatures - els papers per signar estaran a la biblioteca i intentarem deixar-los al bar o al Hall, així com al màxim número de classes possibles- Pot signar qualsevol persona, metges i residents, amics, familia, persones del carrer, pacients, companys d'altres facultats i universitats, etc!!!! Els papers que es vagin omplint ens els podeu donar directament a qualsevol dels membres de la dele, o sinó, els tireu a la nostra bústia.

Delegació d'Estudiants de Medicina Campus Clínic


.