CEMCat i CEEM

Hola a tots de nou!

Us informem que:

Els dies 25 i 26 d'octubre es van celebrar les V Jornades d'Estudiants de Medicina de Catalunya a Lleida (organitzades pel Consell d'Estudiants de Medicina de Catalunya), a les quals hi van assistir Judit Giménez i Olga Aguiló.

Ademés, del 29 d'octubre a l'1 de novembre es van celebrar a Santander les LIV i LV Jornadas Estatales de Estudiantes de Medicina (organitzades pel Consejo Estatal de Estudiantes de Medicina), a les quals hi van assistir Clara Sorribes i Judit Viñuales.

Properament, intentarem fer una xerrada per a tots vosaltres per informar-vos de les novetats que van sorgir i els temes que es van tractar. De totes formes, si algú té especial interès, pot escriure'ns al mail de la delegació (delegacioestudiants@hotmail.com) i l'informarem encantats.Ademés, us informem que els dies 28 i 29 de novembre (divendres i dissabte) es celebraran:

1. Les LVI Jornadas Estatales de Estudiantes de Medicina (extraordinàries).
2. Ademés, es celebren les I Jornades Universitàries de Medicina dins del Fòrum Internacional de la Salut (FISalud) a Madrid on hi podeu assistir, prèvia inscripció a:

http://www.fisalud.net/feriafisalud/forosinternacionales.asp

- en aquesta mateixa web també podeu consultar el programa-